Delta Light Haloscan

NOVO SISTEMSKO SVETLO

Haloscan je porodica svetala za svetlosne akcente. Dostupni su kao nadgradni, polu-ugradni ili kao moduli na magnetnim profilima. Haloscan je dizajniran oko ravne optike i kombinuje ultra-minimalistički izgled sa prijatnim svetlosnim efektom. Ravno sočivo omogućava 4 različita ugla svetlosti - uski, srednji i široki, pa čak i linearno osvetljenje. Za glatko okretanje nagiba, Haloscan koristi Ek-Centric Rotation Sistem, asimetričnu šarku koja kombinuje mogućnost rotacije i naginjanja u jednom brzom potezu.

Patentirana tehnologija…

Za glatko okretanje i naginjanje, Haloscan koristi patentirani Ek-Centric Rotation Sistem Delta Light – asimetričnu šarku koja kombinuje mogućnost rotacije i naginjanja u jednom brzom potezu. Haloscan je dostupan kao polu-ugrađeni ili nadograđeni model i kao modul za magnetne profile.

Kreativne kompozicije…

Sa svojim rasponom različitih površinskih tretmana, podesivim uglom svetlosti i jednostrukom ili dvostrukom verzijom, Haloscan On nadogradnja je savršena za kreiranje kompozicija tokom celog projekta. Igrajte se sa crnim, belim ili zlatnim dizajnom, kombinujte pojedinačne i dvostruke jedinice i koristite različite optike da biste stvorili sinergiju između svetla i tame.