SIMES Pivot

NOVOST ZA SPOLJNU RASVETU

Stožer je potpuno podesiv nekonvencionalni reflektor za spoljašnju upotrebu, dizajniran da usmeri svoj snop na bilo koju tačku u prostoriji. Sa svojim dugačkim i tankim dizajnom, Pivot je pravi instrument u službi scene koju treba osvetliti.

Fleksibilnost i najsavremenija tehnologija u ultra tankom telu …

Stožer je potpuno podesiv nekonvencionalni reflektor za spoljašnju upotrebu, dizajniran da usmeri svetlosni snop na bilo koju tačku u prostoriji. Sa svojim dugačkim i tankim dizajnom, Pivot je pravi instrument u službi prosvetljenja.

POTPUNA SLOBODA IZRAŽAVANJA

Pivot reflektor može imati beskonačne kombinacije položaja. Agilna i elegantna u svojim proporcijama, lampa se uklapa u scenu i omogućava potpunu slobodu osvetljenja. Fleksibilnost se takođe ogleda u različitim opcijama uglova svetla. Sa jednim proizvodom, u kombinaciji sa jednostavnim filterima za selekciju, možete dobiti uski snop za daljinsko upravljanje, široki snop za velike motive i eliptični snop savršen za vertikalne elemente.

 

Čista jednostavnost, u svakom kontekstu…

Savršen za podnu montažu, sa ili bez stupiča, i pogodan za montažu na stub i zid, dizajniran je tako da se lako uklapa u bilo koju scenu.